360° VIDEO - PHOTO BOOTH

Dragi organizatori događaja,

Da li želite da Vaša sljedeća proslava bude nezaboravna? Želite li da Vaši gosti dožive nešto potpuno novo i uzbudljivo? Naš 360 Video Booth je upravo ono što Vam treba! Sa svojom inovativnom tehnologijom i mogućnošću kreiranja interaktivnih 360 video zapisa, Vaš događaj će postati nezaboravan doživljaj.

Što je 360 Video Booth?

360 Video Booth je revolucionarna interaktivna instalacija koja omogućava gostima da se nađu usred događaja u potpunoj 360° perspektivi. Ova tehnologija omogućava Vašim gostima da se kreću oko kamere i snime posebne trenutke sa svih strana. Bilo da je riječ o rođendanu, vjenčanju, korporativnoj proslavi ili festivalu, 360 Video Booth će unijeti novu dimenziju zabave i interakcije.

Kako Funkcionira?

Naš tim će postaviti 360 Video Booth na Vašem događaju, uzeti brigu o tehničkoj podršci i asistirati gostima u kreiranju nezaboravnih trenutaka. Gosti će se smjestiti unutar kamere, koja će zatim snimiti 360° video zapis. Rezultat će biti fascinantan interaktivan video koji se može dijeliti na društvenim mrežama ili sačuvati kao trajna uspomena.

Prednosti Najma 360 Video Booth:

1. Interaktivno iskustvo: Gosti mogu istraživati događaj iz svih uglova, stvarajući jedinstvene trenutke.
2. Društveno dijeljenje: Gosti mogu jednostavno dijeliti svoje interaktivne video zapise na društvenim mrežama, proširujući doživljaj Vašeg događaja.
3. Branding mogućnosti: Prilagodite 360 Video Booth s logom događaja ili korporativnim detaljima za dodatnu vidljivost.
4. Inovativna zabava: Pružite gostima nešto novo i uzbudljivo, stvarajući dugotrajne uspomene.
5. Stručna podrška: Naš tim će biti prisutan da pomogne gostima i osigura tehničku podršku tijekom cijelog događaja.

Kako Rezervirati?

Neka Vaš događaj zasja uz 360 Video Booth iskustvo! Kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila kako bismo razgovarali o Vašim potrebama, datumu i lokaciji događaja te kako bismo pružili detaljne informacije o cijenama.

 

097 712 8484

eventdjteam@gmail.com

 
Dopustite nam da Vašem događaju dodamo dozu magije i inovacije.
Rezervirajte 360 Video Booth i doživite događaj iz potpuno nove perspektive!